Kurumsal WebTasarım

Kurumsal web tasarım firmaların günümüzde en çok aradıkları hizmetlerin başında gelmektedir. Web sitesi basit sıradan çizgilere sahip olduğunda kurumsallıktan uzak bir yapı oluşur ve geçek hayatta ki firmanın yüzü olmaktan uzaklaşır. Bu durumda yaptırdığınız web sitesi size kazandırmaz aksine kaybettirir.

Kurumsal web tasarım olmassa olmazları vardır. Öncelikle web sitesi için çok uzun olmayan uygun bir domain (isim) belirlenmelidir. Firmanın kurulduğu ginden bu yana kullandığı bir logosu varsa o logoya uygun renklerde bir web tasarım yapılmalıdır. Tasarımda sadelik çok önemlidir. Ziyaretçiler siteye girdiklerinden kafaları karışmamalı aradıklarını hemen bulabilmelidirler. Ana sayfada mutlaka hızlı iletişim bilgilerine ulaşabilecekleri bir alan olmalıdır. Unutulmamalıdır ki web siteleri öncelikle iletişim bilgilerine ulaşmak için kullanılır. Son olarak web sitesi güncel tutulmalıdır. Örneğin 6 ay sonra sitenizin haberler bölümünün başında “web sitemizi yeniledik” başlıklı ilk girilen haber hala duruyorsa kurumsal web tasarımın bir adımı ve en önemli kısmı eksik kalmış demektir.

Kurumsal web tasarım ihtiyaçlarınız için DAIO İnteraktif Hizmetler olarak 10 yıldır hizmet vermekteyiz. İlk ve en önemli ilkemiz zamanında kaliteli internet siteleri yapmak. Kurumsal web tasarım ihtiyaçlarınızı en geç 2 hafta içerisinde bitirip teslim ediyoruz. Üstelik hizmetlerimiz garantili ve risksizdir. Web sitenizin nasıl görüneceğini ücret ödemeden görebilme imkanına sahipsiniz.

Kurumsal web tasarım için bize 0224 221 32 46 numaralı telefondan ve daio@daio.web.tr mailinden ulaşabilirsiniz.