İnternet Sitesi Kurma

Günümüzde internet üzerinde milyonlarca web site bulunmaktadır. Bu siteleri kuran insanların kimisi, internet üzerinden para kazanabilmek için, kimisi hobi olarak yapmaktadır.

Eğer sizde bir internet sitesi kurmak istiyorsanız öncelikle bir alan adı satın almalısınız. Daha sonra da bir hosting satın alarak alan adınıza depolama alanı oluşturmalısınız. Bu işlemlerden sonra kurmak istediğiniz blog dosyalarını internetten indirebilirsiniz. Bizim tercihimiz WordPress’ten yanadır. Çünkü dünya üzerinde en fazla kullanılan blog scriptlerinden bir tanesi WordPress’tir. Bu işlemlerden sonra WordPress kurulumunu gerçekleştirin. Kurulumu yaptıktan sonra artık yazılarınızı takipçilerinizle paylaşmaya başlayabilirsiniz. Fakat unutmayın ki alan adı ve depolama alanınız belirli süreler için geçerlidir. Bu süreden sonra tekrar ücret ödemeniz gerekecektir.

 

Bir diğer internet sitesi kurma yöntemi de kendinize özel yazılım yaptırmaktır. Genellikle kurumsal köklü firmalar daha güvenli olacağı için bu yöntemi seçer. İnternet sitesi kurma işinizi yapacak firmaya nasıl bir internet sitesi istediğinizi anlatmanız işlerinizi daha hızlandıracak ve kolaylaştıracaktır. İnternet sitesi kurma işiniz için DAIO Web Tasarım hizmetinizdedir. Yapmanız gereken sadece bize ulaşmak ve isteklerinizi aktarmak.